Elektronické cigarety

Existuje velká spousta lidí, která se rozhodla vydat se na dráhu elektronických cigaret, místo těch obyčejných. Elektronické cigarety mají velké množství výhod oproti těm klasickým. Jsou totiž schopny ušetřit vaši peněženku, rozhodně neobtěžují vaše okolí a navíc se jedná o plnohodnotnou náhradu.

Jestliže váháte nad tím, že byste na elektronickou cigaretu k té klasické přešli, pak pro vás tento článek bude jistě představovat velkou změnu.
e cigareta v ruce

Díky tomu, že tento typ cigaret neobsahuje až nadmíru škodlivých látek, které obsahuje klasická cigareta, není se čemu divit, že na ni někteří kuřáci již nedají dopustit. Nenajdete zde žádný dehet ani karcinogeny. V náplních najdeme pouze nikotin a další látky, jako jsou potravinářská barviva. Může se jednat o výtažky z vanilky, vodu apod.

To, že šetří peníze, je velkou pravdou. Kouření s ní je totiž mnohem levnější, než kouření cigaret obyčejných. V průměru vás vyjde až čtyřikrát levněji.

Pokud bychom spočítali náklady na měsíční provoz elektronické cigarety, cena by se pohybovala okolo 800,-. Náklady za cigaretu klasickou okolo 2 550,-.

Díky tomu, že z elektronické cigarety nevychází kouř, nebudete tím obtěžovat vaše okolí. Jediné, co z elektronické cigarety vychází, je vodní pára. Velká spousta lidí, kteří patří mezi kuřáky s klasickou cigaretou, si neuvědomují, že neškodí pouze sobě, ale také svému okolí. Hlavně tedy těm, kteří se pohybují v jejich blízkosti.
kouř z e cigarety

Nejčastěji jsou tímto kouřem obtěžovány malé děti. Stávají se tím pasivními kuřáky a rodiče jim mohou způsobovat choroby, které se mohou objevit až v dospělosti.

Jestliže zvolíte správný typ cigarety, může vám až 100% nahradit cigaretu klasickou. Je ale potřeba vybrat si takový typ, který pro vás bude naprosto vhodný.

Elektronickou cigaretu lze za určitých okolností používat také jako prostředek k odnaučení kouření. Jestliže chcete přestat kouřit a chtěli byste, aby vám s tím elektronická cigareta pomohla, pak je potřeba mít trpělivost a hlavně pevnou vůli. Lze toho ale docílit. Nic ale nejde tak snadno.

Posted in Nezařazené